Bijscholing Module F - Verkeerstheorie van Wijngaarden

Bijscholing Module F

Deze bijscholing is opgebouwd uit verschillende onderwerpen met betrekking tot de verkeerstheorie in 13 videolessen. In totaal omvat deze bijscholing circa 140 minuten videolessen.

EISEN VOERTUIG/BESTUURDER

met de onderwerpen:

(1) Documenten voertuig

(2) Rijbewijs categorieën

(3) Rijbewijs B halen en houden

(4) Voertuig gewicht en afmeting

(5) Lading gewicht en afmeting

(6) Lading aandachtspunten

(7) Eisen voertuig controle

Alle lessen kun je zo vaak bekijken als je zelf wilt. Als je een les hebt afgewerkt dan kun je hier een vinkje bij zetten zodat je weet dat je deze les hebt gehad. Uiteraard kun je later altijd opnieuw de les weer bekijken.

 

(8) Eisen voertuig zitplaatsen

(9) Eisen voertuig banden

(10) Eisen voertuig verlichting

(11) Eisen voertuig overig

(12) Eisen voertuig en aanhangwagen

(13) Milieubewust autorijden

Professionele online ondersteuning

Als je deelneemt aan deze bijscholing dan krijg je toegang tot de besloten groep “Bijscholing verkeerstheorie” waarin alle cursisten van de bijscholing terecht kunnen met vragen.

Binnen deze groep kun je kijken of jouw vraag al eens eerder is gesteld en beantwoord. Ook mag je reageren op vragen van anderen als je hier het antwoord op weet. Uiteraard worden deze antwoorden wel door Verkeerstheorie Van Wijngaarden gecontroleerd.

Overige toegang

Naast de voor jouw bijscholing belangrijke toegang krijg je ook toegang tot:

  • Boards | ontvang, reageer en plaats berichten over verkeerstheorie
  • Helpdesk | online ondersteuning voor algemene vragen rondom de e-learning
  • Homepage | overzicht van alle e-learning videocursussen

Kosten

De kosten voor deze bijscholing zijn afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm:

  • €8,95 per maand

Als je aan het einde van de abonnementsperiode de toegang gewoon wilt blijven gebruiken dan hoef je niets te doen. Het abonnement wordt dan automatisch verlengd met dezelfde periode als je eerder hebt gekozen (maand/kwartaal/jaar).

Bijscholing beëindigen

Wil je STOPPEN met de cursus? Dat kan via de knop “AFMELDEN” hieronder. De afmelding moet UITERLIJK één week vóór het aflopen van de abonnementsperiode bij Verkeerstheorie Van Wijngaarden binnen zijn.

Dit betekent dat als het abonnement op een vrijdag afloopt, dat het abonnement uiterlijk de donderdag een week ervoor moet worden opgezegd. Bij het opzeggen van een abonnement ná de uiterste opzegdatum zal het abonnement automatisch worden beëindigd aan het einde van de volgende abonnementsperiode (maand/kwartaal/jaar).