Over ons - Verkeerstheorie van Wijngaarden

Wie zijn wij?

Verkeerstheorie Van Wijngaarden stelt zich als doel om de verkeerstheorie zo uit te leggen dat deze goed wordt begrepen en onthouden. Er zijn cursussen voor de beginnende én voor de ervaren automobilist (bijscholing).

De verkeerstheorie is geheel weergegeven in e-learning videocursussen. Zo kun je de theorie leren in je eigen omgeving, op de tijd dat het jou het beste uitkomt en ga je goed voorbereid op examen.

In alle cursussen wordt veel gebruik gemaakt van bewegende animaties en overzichtelijke teksten. Op een eenvoudige en begrijpelijke manier wordt zo de verkeerstheorie uitgelegd. Alle cursussen behandelen de verkeerstheorie voor de auto (rijbewijs B).

Verkeerstheorie Van Wijngaarden is ontstaan vanuit Autorijschool Van Wijngaarden. De ervaringen van de klassikale theorielessen en de praktijk in het verkeer tijdens de rijlessen zijn samengevoegd in deze unieke e-learning videocursussen.

Kijk de informatiefilmpjes op deze website en lees op je gemak de aanbevelingen door. Zo kun jij zelf een goed beeld vormen van de e-learning videocursussen.

Bekijk hier een video over ons!