Afmelden - Verkeerstheorie van Wijngaarden

Ben je klaar met je E-learning cursus?

Zorg er dan voor de je jezelf uiterlijk één week vóór het einde van de cursusperiode afmeldt (zie de tekst hieronder uit de algemene voorwaarden)!! Dit is belangrijk omdat de cursus anders automatisch wordt verlengt met dezelfde cursusperiode als waarvoor je de cursus hebt afgesloten.

Vul hieronder de gegevens in waarvoor je jezelf wilt afmelden.

Algemene voorwaarden

Hieronder de tekst uit de algemene voorwaarden (artikel 3; lid 3, 4 en 5) over het beëindigen van je cursus (een cursus/bijscholing is een abonnement):

 

Artikel 3 – De overeenkomst

3. Betreft het product en/of de dienst een abonnement, dan wordt dit abonnement na afloop van de periode automatisch met dezelfde periode verlengd.

4. Beëindigen van een abonnement dient door de koper uiterlijk één week vóór het aflopen van de abonnementsperiode via een mail (info@verkeerstheorievanwijngaarden.nl) te worden opgezegd bij de verkoper. Dit betekent dat als het abonnement op een vrijdag afloopt, dat het abonnement uiterlijk de donderdag een week ervoor moet worden opgezegd.

5. Bij het opzeggen van een abonnement ná de uiterste opzegdatum (zoals omschreven in lid 4 van dit artikel) zal het abonnement automatisch worden beëindigd aan het einde van de volgende abonnementsperiode.