auto-theorie-contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Tip: kijk hieronder eerst naar de veel gestelde vragen!!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik jullie het snelste bereiken?

Door het contactformulier in te vullen. Dan krijg je daarna zo spoedig mogelijk (uiterlijk de eerstvolgende werkdag) reactie.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Ja, telefonisch contact is mogelijk door het formulier in de vullen die je kunt vinden onder de groene knop: "TERUGBELVERZOEK". Dan nemen we daarna telefonisch contact met je op.

Leer je met de "AUTO THEORIE ONLINE VIDEOCURSUS" alles wat nodig is voor het CBR theorie examen?

Ja! In deze cursus wordt alles behandeld wat nodig is om te kunnen slagen voor het CBR theorie examen voor de auto.

Hoe kan ik het theorie examen aanvragen?

Dit kun je doen via het CBR op: www.mijncbr.nl

LET OP!!!!
Vraag het theorie examen NIET aan via andere aanbieders op internet!! Via het CBR is het goedkoper en je kunt veel gemakkelijker e.v.t. de datum aanpassen zonder extra kosten!!!

Hoe lang is het theorie certificaat geldig?

Als je bij het CBR geslaagd bent voor je theorie examen dan ontvang je het theorie certificaat. Dit certificaat is 1,5jaar geldig en heb je nodig om praktijk examen te kunnen doen.

Soms kan het CBR besluiten om het certificaat langer geldig te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan de maatregelen rondom corona. Op de site van het CBR kun je alles vinden wat er voor jou van toepassing is.

Hoe hoog is het slagingspercentage voor het CBR theorie examen?

Het landelijk gemiddelde slagingspercentage bij het CBR ligt al jaren ver onder de 50%. Dit komt vooral omdat veel wordt gedacht dat het zonder een goede voorbereiding wel moet lukken.... Dat is echter een vergissing!! Een goede voorbereiding is echt heel belangrijk!!

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op het CBR theorie examen?

Het is heel belangrijk om op het volgende te letten:

1. Neem voldoende tijd voor om de theorie te leren
Als je te laat begint dan komt het in je korte termijn geheugen te zitten en ben je al snel alles weer vergeten. Ook krijg je stress tijdens het examen omdat je begint te twijfelen. Met een goede voorbereiding heb je veel minder last van stress!!

2. Ga EERST leren
Als je eerst de theorie stap voor stap leert dan komt het gestructureerd in je geheugen. Dit is belangrijk om de details te begrijpen en trap je NIET in de zogenaamde strikvragen. Vooral als je niet goed hebt geleerd het je last van deze strikvragen.

3. Ga DAARNA oefen examens doen
Als je het hebt geleerd dan is het belangrijk om DAARNA oefen examens te gaan maken. Dan leer je omgaan met de vraagstellingen van het CBR. Want goed lezen is heel belangrijk!!

Over welke onderwerpen worden er vragen gesteld in het CBR theorie examen?

Alle onderwerpen die je ook tegen komt in de "AUTO THEORIE ONLINE VIDEOCURSUS". Op de site van het CBR kun je een volledig overzicht vinden van de onderwerpen.

Zijn er ook aangepaste theorie examens bij het CBR?

Ja. Voor het gewone theorie examen voor de auto krijg je 30 minuten. Het is mogelijk om extra tijd te krijgen of een examen in het Engels. Voor een overzicht van alle mogelijkheden en hoe je deze examens kunt aanvragen kun je vinden op de site van het CBR (www.cbr.nl)

Is het voldoende om alleen oefenexamens te maken?

Nee. Het is belangrijk om EERST de theorie te leren en DAARNA examens te oefenen. Dan begrijp je de details beter en heb je ook minder last van zogenaamde "strikvragen". Dit zijn gewoon moeilijke vragen die je goed kunt oplossen als je de theorie goed begrijpt. Als je echter niet goed leert (of je begrijpt het nog niet helemaal) dan loop je bij deze lastige vragen vast.

Ik ben klaar met de cursus. Hoe kan ik mijzelf afmelden?

Als je klaar bent met de cursus dan kun je het abonnement beëindigen door je via de website af te melden. Dit kun je doen via de knop "AFMELDEN".

Vanaf wanneer kan ik afmelden?

Dat kan altijd. Als je bijvoorbeeld aan het begin van de videocursus al weet wanneer je de cursus weer wilt stoppen. Geef dit dan direct aan het begin al aan!! Zo voorkom je dat je vergeet af te melden en het abonnement én de automatische afschrijvingen door blijven lopen. LET OP: Er wordt geen abonnementsgeld teruggestort!

Kom je er niet uit? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Wil je graag telefonisch contact?